Vakantiepark de Betteld

Met bijna 500 plaatsen en 22 hectare grond is de Betteld het grootste christelijke vakantiepark van Nederland. Het park heeft ruim 300 vaste staplaatsen, meer dan 100 kampeerplekken en iets minder dan 150 huuraccommodaties. Op het park bevinden zich een 4,5 hectare grote recreatieplas, herberg met 147 slaapplekken, café, snackbar, mini-supermarkt en boekwinkel. Verder telt het 7 congreszalen waarvan de grootste, de Ichtuszaal, plek biedt aan ruim 1.800 mensen.

Accommodaties

De Betteld beschikt over diverse accommodaties: van comfortabele chalets in allerlei soorten en maten tot voorzieningen voor rolstoelgebruikers en van een eenvoudige kamer met eigen sanitair tot campingplaatsen. Kamperen kan in het bos, aan het water, in een safaritent en zelfs glamping is mogelijk. Bij elke accommodatie kun je een maaltijdenarrangement bijboeken. Dit is niet verplicht. De chalets hebben veelal eigen parkeerplaatsen en ook rondom het terrein zijn genoeg parkeerplaatsen. Voorts heeft de Betteld een lijst samengesteld met accommodaties in de omtrek: B&B’s en hotels in de omgeving van de Betteld.

Eten & Drinken

  • De Betteld heeft een uitstekende keuken en werkt samen met lokale cateraars. Bij het boeken van de Conventie kun je een maaltijdarrangement reserveren. Natuurlijk houdt de kok rekening met dieetwensen.
  • In de supermarkt op het terrein vind je alles om een lekkere maaltijd te bereiden, inclusief verse groenten en vers brood. Ook zijn er kampeerartikelen te koop.
  • Vroeg in de middag gaat de gezellige cafetaria open. Naast een uitgebreid snackaanbod kun je er ijs en frisdrank kopen.
  • Naast de cafetaria staat het café met terras.

Omgeving

De Betteld is te vinden in de Achterhoek en de omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. In het dorpje Zelhem, op ongeveer 3 km afstand, vind je een grote supermarkt, een pizzeria en een Chinees.

En ook nog

  • is er gratis wifi op het hele terrein.
  • is er in de zomermaanden een openluchtzwembad en kun je zwemmen in een groot meer met uitstekende waterkwaliteit.
  • staan er overal op terrein speeltoestellen voor kinderen.
  • vind je meer informatie over de Betteld zélf op: zelhem.betteld.nl/

De Betteld in Beeld

Filpje de Betteld in beeld