Bestuursleden

Voorzitter: Elsbeth Gruteke-Vissia

Met ons gezin nemen we al jaren deel aan de Conventies. Wij voelen ons er thuis door de combinatie van openheid, vrijheid en de ruimte voor het werk van de Geest. Dat heeft in mijn geloofsontwikkeling een verdiepende rol gespeeld en wakkert, nog steeds, mijn verlangen naar steeds meer van God aan. Zo ging ik naast mijn werk als radiopresentator theologie studeren. Twee jaar geleden werd ik bevestigd tot predikant.

Ik ben bestuurslid, omdat ik het belangrijk vind dat de CWN oefenplaats van de Geest blijft. En omdat de CWN mensen toerust om in hun gemeente te functioneren als gelovigen die geïnspireerd door de Geest willen meebouwen aan het koninkrijk van God.

 

Secretaris: Froukje de Jong

Meer informatie en foto volgt.

 

Penningmeester: Leo van de Ruit

Al vele jaren ben ik een vaste bezoeker van de Conventies. Omdat ik zoveel ontvangen heb via de CWN draag ik graag als bestuurslid bij aan de verdere voortgang van onze Charismatische Gemeenschap. De zegen en ruimte die ik van God ervaar binnen de CWN wens ik iedereen toe.

In mijn dagelijks leven werk ik als Service Manager bij een leverancier van vacuümpompen. Ik ben gelukkig getrouwd, speel piano, zing bij een close harmony-koor en ben enthousiast racefietser.

 

 

Garbrich Baalbergen

Meer informatie en foto volgt

 

Hilleke Hoekstra-Blok

Meer informatie en foto volgt