Staffers

Onze staffers zijn het hart van alle activiteiten voor kinderen en tieners. Door hun voorbeeld, aandacht en enthousiasme worden kinderen en tieners gestimuleerd om ook zelf aandacht te hebben voor anderen, een persoonlijk geloof te ontwikkelen en te genieten van het leven en de gaven die God geeft.

Lijkt het je wat om een bijdrage te leveren aan de activiteiten van CWJ? Vul dan het stafbeschikbaarheidsformulier hieronder in en/of neem contact op met het secretariaat van de CWJ (secretariaatcwj@gmail.com).

Het stafbeschikbaarheidsformulier kun je via deze link invullen: https://forms.gle/UHD5aMsXTtLkJK7t9. Waar we eerder per jaar een nieuw formulier aanmaakten, gebruiken we vanaf december 2023 een doorlopend formulier wat het hele jaar door ingevuld kan worden (en af en toe wordt geüpdatet met nieuwe data). Je kunt ook op een later moment je antwoord nog aanpassen of aanvullen. Via dit formulier geef je je interesse en beschikbaarheid door. Dit betekent niet automatisch dat je op die momenten staft. We weten door dit formulier wel wie we kunnen benaderen bij het samenstellen van de stafteams. Houd er rekening mee dat je als kinderstaf ten minste 18 jaar moet zijn ten tijde van een kamp of conventie en als tienerstaf ten minste 21 jaar (jonge tieners) of 23 jaar (oude tieners).