CWJ

CWJ is de jeugd en jongeren werkgroep van de Charismatische Werkgemeenschap Nederland, CWN. CWJ is verantwoordelijk voor de jeugd- en jongerenactiviteiten die onder verantwoordelijkheid van CWN worden georganiseerd.

Meer informatie:

Waar wij voor staan

Kampen

Staffers

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiasteling om het CWJ-bestuur te komen versterken. Ben jij een sterke organisator en vind je het leuk om nieuwe dingen te ontwikkelen? Kom er dan bij!

Vacature – post Kampen

Wat doet het CWJ bestuur?

De CWJ organiseert sportieve en opbouwende activiteiten voor kinderen en tieners: het jeugdwerk op de conventies, zomerkampen en het WWW. Naast een gezellige tijd met elkaar, willen we hen enthousiast maken voor het geloof en Gods liefde laten ervaren. Met het CWJ-bestuur zorgen we er onder andere voor dat alles rondom jeugdactiviteiten zo geregeld is dat de staffers op een leuke en fijne manier hun werk kunnen doen.

Wat houdt deze post in?

Als bestuurslid op de post kampen ben je verantwoordelijk voor de praktische en inhoudelijke voorbereiding van vijf zomerkampen en het Winter Wonder Weekend. Dit houdt onder andere in dat je je bezighoudt met werving van de co’s, kamplocaties en -materialen en praktische toerusting van staf. Je werkt daarbij veel samen met de andere bestuursleden. Bovendien denk je als bestuurslid mee over waar de CWJ naartoe gaat op de lange termijn en hoe we als CWJ aan kunnen blijven sluiten op de behoefte van de gelovige jeugd.

Wat vragen we?

We zoeken iemand die 18 jaar of ouder is. We vinden het belangrijk dat je je kan identificeren met de christelijke waarden die de CWJ uitdraagt. Een goede post kampen houdt overzicht, werkt graag met mensen samen en is organisatorisch sterk. Daarnaast draag je het werk van de CWJ en de kampen een groot hart toe.
Deze post kost je gemiddeld 10-15 uur per maand. Dit is inclusief de maandelijkse vergadering met het CWJ bestuur. Je kunt per direct starten. Het is op vrijwillige basis voor een periode van drie jaar.
Ben je geïnteresseerd of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat op secretariaatcwj@gmail.com. Tot gauw!

Het CWJ-bestuur

Voorzitter: Anne van Elderen
Secretariaat: Lisanne van Berkel
Penningmeester: Gert Droogendijk
Conventies: David Veldman
Toerusting: Avital Veldman
Algemeen bestuurslid: Jonathan Terlouw
Kampen: [Vacant]
Staf: [Vacant]
PR: [Vacant]

Als CWJ-bestuur werken we aan de activiteiten voor kinderen en tieners op de zomerkampen, conventies en het WWW. We zorgen er voor dat alles zo geregeld is dat de staffers en co’s op een leuke en fijne manier hun werk kunnen doen.