Voorjaarsconventie CWN-CWJ 2020 afgelast

Tot ons verdriet zijn we genoodzaakt om de voorjaarsconventie 2020, 20-24 mei op de Kroeze Danne in Delden, niet door te laten gaan. De maatregelen die de overheid neemt om het corona-virus te bestrijden houden ook in dat samenkomsten van meer dan drie mensen tot 1 juni verboden zijn. Dat geldt ook voor de conventie. Het spijt ons zeer dat we dit jaar niet samenkomen in het voorjaar, dat het mooie programma dat het programma-team heeft samengesteld, niet door kan gaan. We gaan kijken of er digitale mogelijkheden zijn om toch een deel van het programma met jullie te delen. Daar horen jullie later meer over. Vooralsnog gaan we er vanuit dat de zomerkampen van de CWN- CWJ doorgang kunnen vinden.
Iedereen die zich al heeft ingeschreven voor de conventie, en die een aanbetaling heeft gedaan ontvangt in de komende weken de aanbetaling terug. Daar hoef je niets voor te doen.
We zijn met jullie verdrietig over deze beslissing maar we geloven ook dat Gods werk doorgaat, dat de Heilige Geest bij ons, en in ons, is, juist in deze tijd. Wij wensen jullie veel van de Geest om jullie door deze tijd heen te dragen. We hopen jullie weer te ontmoeten op de Najaarsconventie, 22 tot en met 25 oktober 2020 (herfstvakantie regio midden en zuid).
Het bestuur van de CWN: Henk Reinders, Leo van de Ruit, Rianne Hammingh, Lidy Brandenburg, Elsbeth Gruteke

Categorie: Nieuws en evenementen.