Informatie over de conventie

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden voor de conventie en een accommodatie reserveren via het boekingssysteem van De Betteld. Meer informatie hierover volgt wanneer de inschrijving opengaat, net na de zomer. Hou hiervoor onze website CWN en de mailing in de gaten. Wil je deze mailing ontvangen, stuur dan een mailtje naar het secretariaat op lidy.brandenburg@hetnet.nl.

Hoe ziet het dagprogramma eruit?

Elke dag start met een lofprijzing, gevolgd door een referaat rond het thema van de conventie. In de middag kun je deelnemen aan één van de workshops en ’s avonds is er een viering, gebedsdienst of optreden. Aanstaande herfstconventie verwachten we onder anderen Jurjen ten Brinke, Jacobine Gelderloos en Theoloog des Vaderlands, Samuel Lee.

Is er oppas voor baby’s en peuters?

Tijdens elk programmaonderdeel is er oppas voor baby’s en peuters. Zo kunnen ook ouders van jonge kinderen deelnemen aan het programma.

Wat is er voor kinderen en tieners te doen?

Vanaf de eerste avond tot en met zaterdagavond verzorgt de CWJ (de jeugdtak van de CWN) een uitgebreid kinder- en tienerprogramma. Naast volop spel en plezier is er ook ruimte voor persoonlijke geestelijke verdieping, onder andere tijdens de voorbedeavond. Kinder- en tienerprogramma hebben een eigen thema, afgeleid van het hoofdthema van de conventie.

Deze programma’s lopen parallel aan het volwassenprogramma. Tijdens de workshops vroeg in de middag is er geen jeugdprogramma, tijdens de workshops laat in de middag wel. Zondagochtend vieren kinderen, tieners en volwassenen samen een feestelijke dienst. Vanaf een aantal weken voor aanvang van de conventie staat het uitgebreide programma online.

Staffers nodig

Uiteraard hebben we komende herfstconventie weer enthousiaste staffers nodig. Vind je het leuk om vier dagen met kinderen of tieners bezig te zijn, door het bos te rennen, spelletjes te doen en goeie gesprekken te hebben? Of wil je graag op baby’s en peuters passen? Stuur dan een mail naar: secretariaatcwj@gmail.com. Meer informatie over staffen vind je ook op: https://www.cwn-cwj.nl/staffen/. Maaltijden en overnachtingen voor de staf worden door de CWN geregeld.

Geen tiener meer, maar nog niet helemaal volwassen?

Voel jij te oud voor het tienerprogramma, maar eigenlijk ook nog niet helemaal volwassen? Dan kun je terecht bij DASH. Anders gezegd: Het letterlijke verbindingsstreepje tussen CWJ en CWN. DASH heeft deels een eigen programma en doet deels mee met het volwassenprogramma en. Je kunt je te zijner tijd aanmelden vie het Dash-formulier.